Skip to content

Wat zijn volgers ?

Volgers zijn individuen die ervoor kiezen om updates en content van een specifiek account op sociale media of een online platform te ontvangen. Wanneer iemand een account volgt, verschijnen de berichten, foto’s, video’s en andere updates van dat account in hun feed of tijdlijn.

Hier zijn enkele kernpunten over volgers:

  • Engagement: Het aantal volgers kan een indicatie zijn van de populariteit of invloed van een account. Echter, engagement (zoals likes, reacties en shares) is vaak een betere maatstaf voor de daadwerkelijke betrokkenheid en activiteit van die volgers.
  • Influencers: Individuen met een groot aantal volgers op platforms zoals Instagram, Twitter of TikTok worden vaak ‘influencers’ genoemd. Ze hebben de macht om meningen te vormen en koopgedrag te beïnvloeden vanwege hun bereik en invloed.
  • Organische groei: Het natuurlijk verkrijgen van volgers door het delen van kwalitatieve content en interactie met het publiek wordt gezien als organische groei.
  • Gekochte volgers: Sommige accounts kiezen ervoor om volgers te kopen om hun aantal snel te verhogen. Dit wordt echter vaak afgeraden omdat gekochte volgers meestal geen echte engagement bieden en het kan leiden tot negatieve percepties of zelfs sancties van het platform.
  • Interactie: Het regelmatig posten van relevante content en interactie met volgers kan helpen bij het opbouwen en behouden van een loyale en betrokken aanhang.
  • Privacy: Afhankelijk van de instellingen van een account, kunnen volgers openbaar zijn (waarbij iedereen kan zien wie een account volgt) of privé (waarbij alleen de accounteigenaar de lijst van volgers kan zien).

 

Net zoals gebruikers ervoor kunnen kiezen om een account te volgen, kunnen ze er ook voor kiezen om te stoppen met volgen, vaak “ontvolgen” genoemd. Dit kan gebeuren om verschillende redenen, zoals veranderende interesses of ontevredenheid over de geposte content.

In de digitale wereld van vandaag zijn volgers een belangrijk aspect van sociale media en online aanwezigheid. Ze vertegenwoordigen een direct publiek voor content en communicatie en spelen een cruciale rol in digitale marketing, branding en online invloed.

Dit zeggen onze
klanten over ons 😍

4.5/5

Wij hebben meer dan 100 bedrijven geholpen met hun social media marketing en de teller loopt hard op. Mogen we jou ook de weg naar meer online succes wijzen?

Esther - Esther's Cookery

Lianne - Stork Juweliers

Veel gestelde vragen 🤔

Zoals een aannemer niet start zonder fundering, gaan wij niet zonder goede voorbereiding bouwen aan jouw digitale succes. Eerst voeren we een aantal werkzaamheden uit, zoals het optimaliseren van je social media-kanalen, het uitvoeren van een hashtag-onderzoek en het maken van een goede planning. Daarna gaan we de hoogte in!

Zeker! Als we tot de conclusie komen dat het plaatsen van meer of minder berichten slimmer is, regelen we dat. De maandprijs van je abonnement verandert dan, maar de looptijd niet.

Goede vraag. Wij maken creatieve content en beheren jouw social media-kanalen. En we adviseren, zodat je het op de juiste manier aanpakt. Ben je benieuwd wie de mensen achter Sliced zijn? Hier maak je kennis met onze creatieve geesten.

Dat leggen we haarfijn uit in onze aanpak! Samen met jou bepalen wij wat je wensen zijn en hoe we deze kunnen vertalen naar de realiteit. Altijd op maat gemaakt.

Jazeker. De hoogte daarvan is afhankelijk van het abonnement dat je kiest. Zo kom je niet voor verrassingen te staan, want daar houden de meeste mensen niet van (hooguit op surpriseavond). Als je – tijdelijk of permanent – wat meer aandacht nodig hebt, kun je upgrades toevoegen aan je abonnement. Maar we werken nooit met onduidelijke contracten of lastig te doorgronden overeenkomsten. Onze prijzen zijn all-in.

Bien sûr! We spreken – en typen vooral – accentloos Engels en kunnen zonder probleem Engelse content voor je maken. Dat doen we al voor heel wat klanten.

Nee, daar doen we niet aan mee. Je hebt er namelijk niets aan. Het staat misschien leuk voor de buitenwereld, maar wij zijn meer van de inhoud. En we houden van échte relaties.

Als klant van ons mag je vertrouwen op een vaste contactpersoon. Je hebt dus één aanspreekpunt. Wel zo makkelijk.

Via Business Manager kan jij ons een zogenoemde agency-toegang geven. Dat betekent dat je ons op een veilige manier machtigt om jouw social media naar ongekende hoogten te tillen.