Skip to content
marketingbureau in Amsterdam

Wie is Sliced Creative?

Sliced Creative is een klein en persoonlijk marketingbureau in Amsterdam, iets ten zuiden van de Ziggo Dome en de Johan Cruijff ArenA. Ook wij weten hoe je een groot publiek bereikt, punten scoort en applaus oogst. Ons bureau helpt lokale ondernemers, vooral mkb’ers, om gezien te worden op social media.

Klantenbeoordeling
0
Klanten geholpen
88 +
graphic

Marketingbureau in Amsterdam Ons team 🏆

Voor onze deskundigen heeft social media-marketing geen geheimen. Onze mensen houden marketing begrijpelijk en maken van samenwerken een feestje. We hebben al meer dan 100 bedrijven geholpen met hun social media-marketing. Mogen we jou ook de weg naar meer online succes wijzen?

marketingbureau in Amsterdam
marketingbureau in Amsterdam
marketingbureau in Amsterdam

Jouw externe marketingbureau ❤️

Wij zijn creatievelingen met een missie: social media inzetten om jouw bedrijf, product, dienst of evenement in de schijnwerpers te zetten en jouw bedrijf zo te laten groeien. Daarvoor vragen we niet de hoofdprijs. We zijn juist betaalbaar en toegankelijk, zodat een schijfje Sliced voor iedereen bereikbaar is. Wij zijn jouw marketingafdeling zonder drempels en met korte lijnen en wachttijden. Een marketingafdeling op afstand, maar nooit ver weg en altijd persoonlijk.

Hoe het begon 🤔

Sliced Creative, bouwjaar 2020, is opgericht door Medi Saffi en Massi Jamie. Twee schoolvrienden uit Amsterdam die elkaar na de middelbare school nooit uit het oog verloren. Het creatieve duo zag dat online adverteren steeds technischer werd. Dat er steeds meer vraag naar kwam. En dat er steeds meer online reclamebureaus kwamen om ondernemers te helpen.

Medi en Massi zagen ook dat veel bureaus nogal aan de prijs waren. Als we onze diensten nu eens in een mooie abonnementsvorm gieten, dachten ze. De krachten bundelen, creatieve en goede collega’s binden en op een efficiënte manier content van de bovenste plank leveren, maar dan voor een toegankelijke en zeer concurrerende prijs. Dat was het idee. We overdrijven niet als we schrijven dat dat idee aansloeg. En niet te zuinig ook.

En onze naam? Medi en Massi hadden natuurlijk voor M&M kunnen kiezen, maar dat is wellicht wat verwarrend. Bovendien werken ze al lang niet meer met zijn tweeën, maar met een heel team. We houden het graag simpel en behapbaar. Fris, creatief en op maat gesneden voor jou. Sliced Creative it is. Ook een schijfje?

Dit zeggen onze
klanten over ons 😍

4.5/5

Wij hebben meer dan 100 bedrijven geholpen met hun social media marketing en de teller loopt hard op. Mogen we jou ook de weg naar meer online succes wijzen?

Esther - Esther's Cookery

Lianne - Stork Juweliers

Werken bij Sliced?

Kom ons team versterken!

marketingbureau in Amsterdam
| Werken bij Sliced?
marketingbureau in Amsterdam
| Werken bij Sliced?
marketingbureau in Amsterdam
| Werken bij Sliced?
marketingbureau in Amsterdam
| Werken bij Sliced?

Meer informatie?

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan over onze diensten!

Meer informatie?

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan over onze diensten!

sliced creative Meer | Toonaangevend Social Media Bureau in NL | sociale mediablog

Creative director

Massi

Massi is de aanvoerder van het creatieve team. Hij is verantwoordelijk voor de contentcreatie en kan daarbij terugvallen op meer dan tien jaar ervaring in het creëren van spraakmakende content. Is er een frisse blik nodig? Dan spreidt Massi zijn vleugels en stijgt hij naar grotere hoogten; met zijn bird’s-eye view genereert hij nieuwe inzichten en invalshoeken waarmee hij zijn team een zetje in de juiste richting geeft.

Social Media Manager

Iris

Iris is zo veelzijdig als een zevenkamper; ze kan eigenlijk alles. Toffe concepten bedenken, oogstrelende designs maken, treffende teksten schrijven: dat alles is bij Iris in verzorgde handen.

Oprichter

Medi

Oprichter van Sliced Creative

Junior datamarketeer

Bram

Data is de basis van de dingen die wij doen. Hoe wij aan die data komen? Bram is het antwoord. Onze datamarketeer voert marktonderzoeken uit en vertaalt die onderzoeken in kristalheldere rapportages die ons in staat stellen ons te blijven verbeteren.

Video-editor

Robert

Iedereen met een smartphone kan een filmpje schieten. De kunst is juist om die beelden te vertalen naar een sterk verhaal dat de juiste snaar raakt. Daarin is Robert een meester. Hij edit video’s en ook de colorgrading neemt hij voor zijn rekening.

Stagair

Shayenne

Onze stagiair Shayenne is één en al creativiteit. Dat is een eigenschap waar je als boekhouder weinig aan hebt, maar in onze tak gelukkig wel. Ook al hebben we het nooit laten testen; we vermoeden dat creativiteit door Shayennes aderen stroomt.

Accountmanager

Melle

Eerlijk is eerlijk: zonder klanten hebben wij te veel vrije tijd. Melle zorgt voor nieuwe klanten die zichzelf een schijfje Sliced Creative gunnen. Melle heeft een vlotte babbel, maar kan ook uitstekend luisteren. Wat Melle typeert is dat hij oprecht geïnteresseerd in zijn gesprekspartners.

Grafisch ontwerper

Khanim

Het hart van onze grafisch ontwerper Khanim gaat sneller kloppen van kunst. Onze harten gaan sneller kloppen wanneer zij haar nieuwe designs laat zien. Dat zijn namelijk ook echte kunstwerkjes.

3D-artist

David

Onze 3D-artist voegt een nieuwe dimensie toe aan Sliced Creative. Hij heeft meer dan twintig jaar ervaring en maakt de mooiste fotorenders die wij ooit gezien hebben. Zó levensecht dat we voor ons gevoel zo die beelden in kunnen stappen.

Accountmanager

Yama

‘Dogs are a man’s best friend’, lazen we eens op een tegeltje. Nou, de bedenker van die oneliner kent onze accountmanager Yama nog niet. Met zijn charmes, charisma en positieve energie, maakt hij sneller vrienden dan de meest aaibare labradorpup.

Accountmanager

Thimo

Als je enthousiasme in het woordenboek op ziet zie je onze Thimo staan. Door zijn empathisch vermogen weet hij wat jij nodig hebt. Hij gaat tot het uiterste om ervoor te zorgen dat jij tevreden bent.