Skip to content

Expert in Digital Out of Home (DOOH)

Welkom bij Sliced Creative, waar we de grenzen van buitenreclame verleggen met onze toonaangevende Digital Out of Home (DOOH) oplossingen. Wij begrijpen dat de moderne markt dynamisch en steeds veranderend is, en daarom bieden wij innovatieve DOOH-oplossingen die niet alleen opvallen, maar ook een blijvende indruk achterlaten. Onze specialisten staan klaar om u meer te vertellen over programmatic adverteren. Bent u benieuwd wat uw mogelijkheden zijn? Neem contact met ons op!

Digital Out Of Home

Wat is Digital Out of Home?

Digital Out of Home is een geavanceerde vorm van buitenreclame, waarbij digitale schermen worden gebruikt om dynamische en interactieve advertenties te tonen in drukbezochte locaties zoals winkelcentra, parkeerplaatsen, langs snelwegen, bij tankstations en in supermarkten. Deze aanpak biedt adverteerders de mogelijkheid om hun advertenties real-time aan te passen en specifiek te richten op verschillende doelgroepen, wat leidt tot meer doeltreffende en relevante communicatie.

Expert in Digital Out of Home (DOOH)

Massi Jamie

Creative director
" Dooh-adverteren is super effectief in het trekken
van aandacht en het versterken van merkbekendheid ".

Digitale DOOH-reclame op een Amsterdamse tramhalte met een Qmusic campagne 'IEDEREEN ZOEKT HET GELUID', blauwe tram passeert op de achtergrond, op een herfstachtige dag

Wat is programmatic advertising precies? Simpel gezegd is programmatic advertising, programmatic buying of programmatic marketing het geautomatiseerd inkopen van advertentieruimte. Geautomatiseerde systemen en algoritmes zorgen ervoor dat de advertenties worden getoond aan de juiste personen, die we samen met u hebben afgebakend als uw doelgroep. 

We passen uw advertenties aan op basis van actuele factoren zoals het weer of sociale trends of andere gebeurtenissen, om te zorgen dat ze relevant blijven voor het publiek.

Door het richten van uw boodschap op specifieke tijden en locaties binnen het netwerk van onze partners, verhogen we de kans op een effectieve interactie met uw doelgroep.

Onze samenwerking met een uitgebreid netwerk biedt een kosteneffectieve manier om een breed publiek te bereiken, waarbij we streven naar een sterke balans tussen kosten en opbrengsten.

We helpen u bij het creëren van advertenties die afgestemd zijn op uw specifieke doelgroep, om een meer relevante en effectieve boodschap over te brengen.

Ontgrendel de kracht van DOOH 💪

Benut de kracht van Digital Out of Home marketing met onze diensten. Wij bieden toegang tot een uitgebreid netwerk van digitale schermen en ondersteunen u bij het effectief bereiken van uw doelgroep. Ontdek de belangrijkste kenmerken van onze service.

Recruitment marketing

Waarom Sliced Creative voor uw DOOH-behoeften?

Facebook uitbesteden

Innovatie en creativiteit

Wij blijven vooroplopen in de DOOH-industrie met onze innovatieve en creatieve aanpak.

Social Media Beheer Uitbesteden

Maatwerk oplossingen

Onze focus ligt op het bieden van op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij uw unieke merkboodschap.

Social Media Beheer Uitbesteden

Resultaatgericht

In ons team vindt u verschillende specialisten in programmatic adverteren. Deze ‘ad-ops’ professionals zijn exact op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de programmatic buying markt. Zo zorgen ze altijd voor de meest optimale display campagnes voor onze klanten.

Uw partner in DOOH-innovatie: neem nu contact op

Heeft u interesse in het verkennen van de mogelijkheden van Digital Out of Home voor uw bedrijf? Met onze jarenlange expertise in DOOH-reclame, zijn wij de ideale partner om uw visie tot leven te brengen. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij uw specifieke behoeften en doelstellingen.

Ontdek samen met ons hoe DOOH uw merk kan transformeren. Neem contact op om te zien hoe onze strategieën uw bedrijf kunnen versterken

Ontvang snel een DOOH prijsvoorstel

Geïnteresseerd in DOOH? Neem contact op en ontvang spoedig ons prijsvoorstel.

Dit zeggen onze
klanten over ons 😍

4.5/5

Wij hebben meer dan 100 bedrijven geholpen met hun social media marketing en de teller loopt hard op. Mogen we jou ook de weg naar meer online succes wijzen?

Esther - Esther's Cookery

Lianne - Stork Juweliers

Veel gestelde vragen 🤔

Ben je nieuwsgierig? Laat ons jouw dorst naar kennis lessen! Wij hebben de antwoorden op veel voorkomende vragen en als je iets meer zoekt, neem dan contact met ons op!

Digital Out of Home is uitermate effectief in het verhogen van merkbekendheid door zijn opvallende en dynamische aard. Grote, heldere schermen in drukke openbare ruimtes trekken de aandacht en kunnen indrukwekkende visuals tonen die moeilijk te negeren zijn. Dit helpt bedrijven om een sterke visuele indruk te maken en hun merk in het geheugen van voorbijgangers te graveren, wat leidt tot een hogere merkherkenning.

Moderne DOOH-oplossingen zijn vaak energiezuinig en kunnen een lagere ecologische impact hebben dan traditionele printmethoden. Ontdek meer in onze blog over de ecologische voordelen van Digital Out of Home.

Creatief ontwerp is cruciaal in DOOH-campagnes. Gezien de korte tijd die voorbijgangers hebben om een advertentie te bekijken, moet de boodschap snel en duidelijk worden overgebracht. Visueel aantrekkelijke en innovatieve ontwerpen trekken meer aandacht en verhogen de kans op betrokkenheid. Dit vereist een combinatie van artistieke vaardigheden en technisch inzicht om inhoud te creëren die zowel esthetisch aantrekkelijk is als effectief in openbare ruimtes.

Ja, DOOH-advertenties kunnen interactie met smartphones ondersteunen. Dit kan worden gerealiseerd via QR-codes, NFC-technologie (Near Field Communication), of Bluetooth. Gebruikers kunnen hun telefoon gebruiken om te interageren met de advertentie, zoals het scannen van een QR-code om een speciale aanbieding te ontvangen, deel te nemen aan een enquête, of meer informatie over een product of dienst te verkrijgen.

Digital Out of Home kan effectief gecombineerd worden met social media om een samenhangende marketingervaring te creëren. Een campagne start vaak met een boeiende DOOH-advertentie die de aandacht trekt in de buitenruimte, waarna deze verder wordt uitgebreid op sociale media. Hier kunnen gebruikers de verhaallijn volgen, interactief deelnemen, en speciale content ontvangen op hun mobiele apparaten. Deze aanpak zorgt voor een vloeiende overgang van fysieke naar digitale interactie, waarbij de campagne effectief eindigt op de smartphones van de gebruikers.

 

Bent u benieuwd naar deze innovatieve mogelijkheid en hoe het uw merk kan versterken? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over Social Out of Home.Digital Out of Home is veelzijdig en kan door meerdere sectoren effectief worden ingezet. Om wat voorbeelden te noemen: retail kan het gebruiken voor productpromoties, horeca voor het adverteren van speciale menu’s, en de entertainmentsector voor evenement aankondigingen. Ook transport, financiële diensten, en vastgoed kunnen DOOH inzetten voor informatiedeling en reclame. Deze technologie stelt elke sector in staat om op een dynamische manier hun publiek te bereiken.

Meer informatie?

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan over onze diensten!

Meer informatie?

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan over onze diensten!

sliced creative Meer informatie emoji