Skip to content

Cases 🔨

In het recente verleden werkten we aan mooie cases, die we eigenlijk ook wel beautycases kunnen noemen. Hier vind je een kleine greep.

Telemarketingbedrijf kreeg 150 sollicitaties in 7 dagen tijd

5/5

Calrs is op zoek naar nieuwe medewerkers en wij vervullen hun wens door campagnes uit te voeren op social media. Toen de campagne net van start ging, waren wij positief verrast om de hoeveelheid sollicitaties die binnenstroomde. Verder krijgt Calrs dagelijks nieuwe aanmeldingen binnen en op deze manier breiden zij hun team uit.

Calrs

Telemarketingbureau, Antwerpen

BeveiligerZ

Recruitmentbureau, Amsterdam

Bouwen aan werkgeversmerk van een bemiddelingsplatform

5/5

BeveiligerZ is een platform waar werkzoekenden als zelfstandigen aan de slag kunnen gaan binnen de beveiliging. Hiervoor mochten we meehelpen aan het bouwen van een nieuw werkgeversmerk. We hebben bijgedragen aan het maken van een socialmediahuisstijl, advertentiestrategie en contentcreatie.

Callcenter had 57 kandidaten in 3 maanden tijd

5/5

Voor Place4Sales, een callcenter gevestigd in Amsterdam, voerden we een socialmediacampagne om nieuw personeel te werven en de naamsbekendheid te vergroten. De resultaten waren indrukwekkend: het bedrijf vond niet alleen succes in hun behoefte, maar vergrootte ook hun bekendheid bij potentiële kandidaten!

Place 4 Sales

Telemarketingbureau, Amsterdam

Stichting Nationaal Huidfonds

Non-profitorganisatie, Nederland

Preventiecampagne doel behaald met 200% en 30% ad budget over

5/5

Het Huidfonds gaf ons de opdracht om een campagne te draaien over de gevaren van blootstelling aan de zon en huidkanker. We besloten ons te richten op de statistiek dat 1 op de 5 mensen in Nederland ooit huidkanker krijgt. We creëerden een campagne hieromheen met de naam #Geenvandevijf om mensen bewust te maken van dit probleem.

“Lokale optiekzaak bereikt maandelijks 40 duizend potentiële klanten”

5/5

Voor Kat Optiek – een optiekzaak in Haarlem – beheren wij de socialmediakanalen. Hiervoor creëren we creatieve content die de brillen van de winkel onder de aandacht brengt. Deze content is een groot succes en dat zien we aan de hoeveelheid likes, commentaren en views die door het dak gaan.

Kat Optiek

Optiekzaak, Haarlem

Meer informatie?

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan over onze diensten!

Meer informatie?

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan over onze diensten!

sliced creative Meer informatie emoji