Skip to content

Filters

Filters: Jouw Gereedschap voor Betere Beelden

Filters zijn effecten die je kunt toevoegen aan foto’s, video’s en soms audio. Ze zijn vooral bekend geworden door apps als Instagram, waarmee je jouw beelden in een handomdraai kunt opfrissen en personaliseren.

Wat je moet weten over filters:

 • Mooier Maken: Filters kunnen een foto levendiger maken, contrasten bijstellen of een retro tintje geven.
 •  
 • Praktisch Nut: Er zijn ook filters die storende elementen verminderen, zoals ruis of ongewenst achtergrondgeluid.
 •  
 • Gezichtsfilters: Denk aan de grappige effecten op Snapchat of Instagram, zoals dierenoren of zonnebrillen. Dit werkt met gezichtsherkenning.
 •  
 • AR-Filters: Met Augmented Reality filters voeg je digitale objecten toe aan de echte wereld via je camera.
 •  
 • Zelf Aanpassen: Veel apps laten je filters naar wens aanpassen, zodat je het gewenste effect precies goed krijgt.
 •  
 • Met Mate: Te veel of verkeerd gebruik van filters kan een foto onnatuurlijk maken.
 •  
 • Voor Iedereen: Er zijn filters die beelden duidelijker maken voor bijvoorbeeld kleurenblinden.

Kortom, met filters geef je jouw digitale beelden eenvoudig een persoonlijk tintje en maak je ze net even mooier of duidelijker.

Dit zeggen onze
klanten over ons 😍

4.5/5

Wij hebben meer dan 100 bedrijven geholpen met hun social media marketing en de teller loopt hard op. Mogen we jou ook de weg naar meer online succes wijzen?

Esther - Esther's Cookery

Lianne - Stork Juweliers

Veel gestelde vragen 🤔

Zoals een aannemer niet start zonder fundering, gaan wij niet zonder goede voorbereiding bouwen aan jouw digitale succes. Eerst voeren we een aantal werkzaamheden uit, zoals het optimaliseren van je social media-kanalen, het uitvoeren van een hashtag-onderzoek en het maken van een goede planning. Daarna gaan we de hoogte in!

Zeker! Als we tot de conclusie komen dat het plaatsen van meer of minder berichten slimmer is, regelen we dat. De maandprijs van je abonnement verandert dan, maar de looptijd niet.

Goede vraag. Wij maken creatieve content en beheren jouw social media-kanalen. En we adviseren, zodat je het op de juiste manier aanpakt. Ben je benieuwd wie de mensen achter Sliced zijn? Hier maak je kennis met onze creatieve geesten.

Dat leggen we haarfijn uit in onze aanpak! Samen met jou bepalen wij wat je wensen zijn en hoe we deze kunnen vertalen naar de realiteit. Altijd op maat gemaakt.

Jazeker. De hoogte daarvan is afhankelijk van het abonnement dat je kiest. Zo kom je niet voor verrassingen te staan, want daar houden de meeste mensen niet van (hooguit op surpriseavond). Als je – tijdelijk of permanent – wat meer aandacht nodig hebt, kun je upgrades toevoegen aan je abonnement. Maar we werken nooit met onduidelijke contracten of lastig te doorgronden overeenkomsten. Onze prijzen zijn all-in.

Bien sûr! We spreken – en typen vooral – accentloos Engels en kunnen zonder probleem Engelse content voor je maken. Dat doen we al voor heel wat klanten.

Nee, daar doen we niet aan mee. Je hebt er namelijk niets aan. Het staat misschien leuk voor de buitenwereld, maar wij zijn meer van de inhoud. En we houden van échte relaties.

Als klant van ons mag je vertrouwen op een vaste contactpersoon. Je hebt dus één aanspreekpunt. Wel zo makkelijk.

Via Business Manager kan jij ons een zogenoemde agency-toegang geven. Dat betekent dat je ons op een veilige manier machtigt om jouw social media naar ongekende hoogten te tillen.